• Kalender

 • Arkiv

 • Blog Stats

  • 85 555

Vem blev mest kränkt?

I våras blev en invandrare svårt kränkt av en kvinnlig volontär på Röda Korset i Falun. Kränkningen bestod bl.a. i att kvinnan hävdade att arbetslösheten bland svenska ungdomar knappast skulle minska med tanke på invandringen.

Den åsikten skulle inte ha väckt någon som helst uppmärksamhet i något annat land, men nu hände det i Sverige och media dreglade över vilka möjligheter som öppnade sig helt plötsligt. Här hade man en tvättäkta rasist och som lök på laxen hade man även en film med det rasistiska uttalandet. Filmen hade, av en ren händelse, den svårt kränkta invandraren tagit. Av en annan ren händelse hamnade dessutom filmen på nätet.

Twittermobben och övrig PK-elit tog naturligtvis heder och ära av den kvinnliga volontären och från Röda Korset skickade man två ordningsmän till Falun, för att meddela henne att detta inte ”stämde överens med deras värderingar”.

Kvinnan mådde självklart dåligt över PK-mobbens skriverier, men den svårt kränkta invandraren verkade rätt nöjd med utfallet och den uppmärksamhet han fått. På sin Facebook-sida lovade han dessutom att ”sätta dit” fler rasister på samma sätt.

Och nu blir både han och PK-maffian tvungna att hitta ett annat offer, för den kvinnliga volontären på Röda Korset i Falun, kommer de inte åt längre.

2 svar

 1. Fy vad sorgligt! Hoppas att det inte berodde på det som hänt? För då är det inte bara sorgligt, utan rent ut sagt för djävligt. Jag blir lite mörkrädd när jag läser i tidningarna om tillståndet i gamla Svedala… Jag känner inte riktigt igen det land jag lämnade för 11 år sen, det verkar ha förändrats så mycket. Det är så mycket ”vi och dom”, och alla verkar så arga på något sätt? Jag tror jag stannar där jag är.

  • Med tanke på lydelsen i dödsannonsen, så kan vi nog utgå från att det finns ett samband, så det är alltså för jävligt. Och vi är några ”rasister” som inser det, men allt för många har ingen åsikt i ämnet, eller törs inte framföra den.

   I och för sig förståeligt, för man riskerar att bli uthängd i div. PK-tidningar, uteslutas från facket, bli av med jobbet, eller att släkt och vänner säger upp bekantskapen.

   Så på de 11 år sen Du lämnade Sverige har det utvecklats till något riktigt otäckt. Tankarna går osökt till gamla DDR och Sovjet, där tidningar och media var ”sanningen” och angiveri var vanligt förekommande.

   Dagens Sverige är så udda, att andra länder använder oss som ett skräckexempel, men PK-maffian fortsätter glatt på den inslagna vägen. Att det nu också börjar krävas (svenska) dödsoffer är inget som får hindra oss att bli en ”humanitär stormakt”.

   Lek förresten med tanken att det varit en invandrare i kvinnans ställe. Då hade det inte varit lika tyst…

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: